Από επίσημα χείλη, έρχεται η είδηση ότι το μονοθέσιο της Ferrari για το 2012 θα είναι έτοιμο στις πρώτες δοκιμές του Φεβρουαρίου, όπως επιβεβαιώνει ο Luca Colajanni, υπεύθυνος Τύπου της Scuderia. Ο Ιταλός, ωστόσο, δεν αποκάλυψε πώς θα λέγεται το μονοθέσιο ή την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του.

Το νέο αυτοκίνητο της Ferrari θα παρουσιαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να λάβει έγκαιρα μέρος στις πρώτες δοκιμές πριν από την έναρξη της σεζόν.

Εδώ και μερικά χρόνια, οι οπαδοί των Ιταλών διαβάζουν πολλά περί ακραίας σχεδίασης, ωστόσο έχουν καιρό να δουν κάτι τέτοιο. Τώρα, ο Colajanni τονίζει ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι αρκετά διαφορετικό από την 150° Italia, καθώς ο μοναδικός τους στόχος για την επόμενη χρονιά είναι οι νίκες.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σημαντικό να πούμε αν το μονοθέσιο θα είναι ακραίο. Σίγουρα, θα είναι εντελώς διαφορετικό με το παρελθόν, ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα, καθώς στοχεύουμε στις νίκες, κι αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή νοοτροπίας σε όλη την ομάδα.


[Πηγή: Autosprint]

 • Phaethon

  Ε ναι μέχρι πέρυσι στόχευαν την 10αδά….
  Δουλευόμαστε κανονικά μου φαίνεται.

 • JohnnyXP64

  ante na doume, pantos plirofories lene oti polis kosmos apolithike kai nea atoma proslavane gia na dosoun freskies idees………..

 • jim

  kitakste na veltiothite kai stous xronous mesa sta pit stop leo ego tora,kai afiste ta logia