Ψηφοφορία: Το καλύτερο αυτοκίνητο του 2011

Σχετικά άρθρα

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες το 2011 θα είναι πλέον παρελθόν. Και μπορεί ένας χρόνος να φεύγει, αλλά μας αφήνει πίσω μια πληθώρα νέων μοντέλων. Τι λες να αποφασίσουμε εδώ στο Autoblog ποιο αυτοκίνητο ήταν αυτό πρέπει να αναδειχτεί το καλύτερο για το 2011.

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούν να μπουν όλα τα αυτοκίνητα που παρουσιαστήκανε μέσα στο 2011, επέλεξα τα 20 που έκαναν τον μεγαλύτερο “θόρυβο”. Επίσης να σημειωθεί ότι μπήκανε μόνο τα αυτοκίνητα που ήδη έχουνε ξεκινήσει εμπορική πορεία.

Επέλεξε λοιπόν έως τρία από τα παρακάτω αυτοκίνητα τα οποία θεωρείς ότι πρέπει να πάρουν τον τίτλο. Η ψηφοφορία θα λήξει την επόμενη εβδομάδα (24/12/2011 – 23:59) οπότε έχεις 7 μέρες καιρό να αποφασίσεις αυτό που θέλεις.

[poll id=”2″]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επέστρεψε το αυτοκίνητο που είχε κλέψει μαζί με δώρα

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Νέα Ζηλανδία είχε την ατυχία να του κλέψουν το Holden Colorado του, όταν το άφησε για λίγο έξω από την...

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...