Βελτίωση σε όλους τους τομείς θέλει ο Montezemolo

Σχετικά άρθρα

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η Ferrari χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς, καθώς το 2011 φανέρωσε πολλές αδυναμίες των Ιταλών, στην κατασκευή άκρως ανταγωνιστικού μονοθεσίου, στη βελτίωση της 150° Italia εντός της σεζόν, τα δεδομένα που παίρνουν από την αεροδυναμική σήραγγα, στα αργά pit stops και διάφορα άλλα που γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι στο Maranello. Όλα αυτά πρέπει να εξαλειφθούν από το ξεκίνημα του 2012, διότι, πλέον, η Ferrari δε θα έχει καμία δικαιολογία για μια ενδεχόμενη κακή σεζόν, μιας και έχει αφοσιωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά στο νέο αυτοκίνητο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ίδιο επισημαίνει δημόσια και ο Πρόεδρος της Scuderia, Luca di Montezemolo, λέγοντας πως αυτό ακριβώς κάνουν όλοι στο Maranello.

Οι εργασίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς είναι σε εξέλιξη: από το σχεδιασμό του αυτοκινήτου, τον προσομοιωτή, μέχρι και τα pit stops και τις εκκινήσεις. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκε η φετινή σεζόν, και υπάρχει μεγάλη θέληση να κάνουμε ό,τι μπορούμε, καθώς τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται από μόνα τους, δεν τα φέρνει ο πελαργός. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά απ’ όλους, ώστε να ξεκινήσουμε στην κορυφή, και αυτό είναι σημαντικό για την εταιρεία. Πίσω από τα εκπληκτικά προϊόντα υπάρχουν εκπληκτικοί άνδρες και γυναίκες.

Ο Felipe Massa, πιθανόν, θα περάσει την τελευταία του σεζόν με τη Ferrari. Η φημολογία είναι έντονη, άλλοι μιλούν για τον Adrian Sutil κι άλλοι για τον Robert Kubica, αλλά ο Montezemolo πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

Έχει όλα τα συστατικά, για να μπορέσει να κερδίσει ξανά. Περιμένουμε, επίσης, σπουδαία πράγματα από τους οδηγούς μας για την επόμενη σεζόν. Ο Felipe ξέρει ότι η επόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, αλλά είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αν το κάνουμε, τότε είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδούμε τον παλιό Felipe, που μπορούσε να είναι ταχύτερος από τους Michael και Kimi.


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...