Button: Καλύτεροι το 2012

Σχετικά άρθρα

Φέτος, ο Jenson Button έγινε ο μοναδικός team-mate που νίκησε τον Lewis Hamilton, καθώς ο Βρετανός είχε τερματίσει μπροστά και από τον Fernando Alonso, το 2007, διότι είχε μία περισσότερη 2η θέση. Ο Πρωταθλητής του 2009 έκανε την καλύτερή του χρονιά στη Formula 1, δείχνει πιο ώριμος, γρήγορος και ανταγωνιστικός από ποτέ, και δε σκοπεύει χαλαρώσει καθόλου, γνωρίζοντας ότι το 2012 είναι μια χρονιά που η MP4-27 μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική από την MP4-26.

Επίσης, ο 31χρονος υποστηρίζει ότι την επόμενη σεζόν μπορεί να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, αφού νιώθει ότι τα πράγματα γι’ αυτόν πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

Δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα στα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έχω κερδίσει αρκετούς αγώνες μ’ αυτή την ομάδα, και αισθάνομαι ότι έρχεται η ώρα μας. Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Και δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, έτσι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το 2012.

Έχουμε περάσει δύο χρόνια μαζί (με τη McLaren). Έχει περάσει αυτό, και είναι αρκετά τρομακτικό το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο σεζόν. Στόχος μου ήταν να φτάσω στη McLaren και να κερδίσω αγώνες, και να είμαι πάντα σε μία ομάδα που μπορεί να μου δίνει την ευκαιρία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Button ξέρει ότι οι Βρετανοί πρέπει να βελτιώσουν περισσότερο την ανταγωνιστικότητα των μονοθεσίων που σχεδιάζουν, ώστε να μπορέσει να πάρει περισσότερες νίκες το 2012.

Αισθάνομαι ότι έχουμε βελτιωθεί πραγματικά, και πιστεύω ότι με λίγη περισσότερη βελτίωση, μπορούμε να παλέψουμε για περισσότερες νίκες το 2012.


[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...