Τέλος η συνεργασία του Kubica με τον γιατρό της Renault

Σχετικά άρθρα

Πλέον, μένει μόνο το συμβόλαιο του Robert Kubica που τον συνδέει με τη Lotus Renault, ωστόσο έχει ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Το λέω αυτό, διότι ο Πολωνός έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον γιατρό της βρετανικής ομάδας, Riccardo Ceccarelli. Ο πρώην γιατρός του 27χρονου, μάλιστα, δήλωσε:

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον Robert, και να επιστρέψει στη Formula 1. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα είχαμε διαφορετικές απόψεις για το πώς να συνεχίσουμε την αποκατάστασή του. Ο Robert θα συνεργαστεί με κάποιον άλλον.

Δεν έχω αλλάξει γνώμη. Έχω πει πολλές φορές ότι ο Robert θα καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου Formula 1 ξανά το 2012. Θα έρθει η στιγμή του.

Το μέλλον του Πολωνού δεν είναι γνωστό. Η Ferrari έχει επιβεβαιώσει ότι είναι μια επιλογή για το μέλλον, τη στιγμή που η φήμες κάνουν λόγο για υπογραφή προσυμφώνου και δοκιμές την άνοιξη του ’12 με την ιταλική ομάδα.

[Πηγή: sport.pl]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...