Θέλεις να κουβαλήσεις με trailer ένα αυτοκίνητο. Πολύ καλά κάνεις! Περίμενε, δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Λόγω του επιπλέον βάρους και της μεταβολής του κέντρου βάρους, οι ελιγμοί είναι σχεδόν απαγορευτικοί, διότι μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τον έλεγχο και να βγεις εκτός δρόμου.

Ακριβώς αυτό έκανε ένας τύπος στην Πολωνία, ο οποίος, χωρίς κανέναν λόγο, άρχισε να πηγαίνει δεξιά-αριστερά, πριν χάσει τελείως το έλεγχο και διαλύσει τη BMW που είχε πάνω στο trailer. Φυσικά, και το δικό του αυτοκίνητο έπαθε ζημιά, αλλά η BMW τι σου φταίει, βρε παιδί μου;

[Πηγή: YouTube]

 • Anonymous

  Δεν αρχισε να πηγαινει χωρις λογω δεξια-αριστερα.  Για καποιο λογω (π.χ. αερας) αποσταθεροποιηθηκε το τραιλερ και τραβουσε και το αμαξι μαζι…

  (το ιδιο περιπου θυμαμαι ειχαν παθει και στο top gear με τα τροχοσπιτα )

 • δεν ειναι χωρισ λογο!! οποιοσ εχει οδηγησει τρειλερ ξερει πωσ ορισμενεσ φορεσ οπωσ λεει κ ο φιλοσ απο πανω πχ απο αερα…το νιωθεισ να το χανεισ χωρισ ομωσ να φενετε στ γυμνο ματι!!!!απλα σε αυτην την περιπτωση θελει απλεσ και χαλαρεσ κινησεισ!!!!!!!!  οτυποσ τρομαξε …εκανε αποτομη κινηση…και το αποτελεσμα το γνωστο!!!!! δεν μαζευετε!!!!!

 • Constantine

  Ναί όπως τα λέτε είναι . Ασε που πόνεσα διπλά και εγώ καθώς τέτοια BMW είχε και ο πατέρας μου e36 coupe και ήταν πολυ ωραίο αμαξι !!!!

 • μεγάλη ζημια!!!
  κριμα!