Αυστηρή δίαιτα για τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Όχι, ο Lewis Hamilton δεν έχει πάρει κιλά, απλά για να το μην το κάνει, προσέχει πολύ τι τρώει ακόμα και μέσα στις γιορτές. Στη Formula 1, εκτός από την ταχύτητα και τις ικανότητες, πρέπει να έχεις άψογη φυσική κατάσταση, αλλά και σωστό σωματικό βάρος, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για την βελτίωση της ισορροπίας του μονοθεσίου, προκειμένου να βρεις ακόμα λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου στον έναν γύρο.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 δηλώνει ότι δε νιώθει καλά όταν βλέπει τους άλλους να τρώνε ό,τι θέλουν, ενώ αυτός πρέπει να μείνει πιστός στο διατροφικό του πρόγραμμα.

Είμαι τόσο αυστηρός, ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων ήμουν κολλημένος στη διατροφή μου. Είχα ένα γεύμα πρωτεϊνών το πρωί και μερικές σταφίδες. Είναι φρικτό, είναι πραγματικά φρικτό. Κάθομαι στο τραπέζι, και βλέπω τους υπόλοιπους να τρώνε τηγανιτά, αυγά και μπέικον, κι εγώ απλά τους κοιτάω. Είναι σαν τιμωρία για μένα.

Αν μπορούσα να φάω οτιδήποτε, θα έτρωγα ένα σάντουιτς με μπέικον, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ. Για μεσημεριανό, θα ήθελα φασόλια με σάλτσα και μαύρο ρύζι, και ψάρι ή κοτόπουλο για βράδυ.


[Πηγή: The Sun | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...