Πραγματικές φωτογραφίες του νέου Kia Cee’d

Σχετικά άρθρα

Η Kia έχει δώσει μέχρι στιγμής 3 φωτογραφίες του νέου Cee’d το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη, αλλά χάρις στο Koreancarblog, το βλέπουμε και σε πραγματικές φωτογραφίες. Προσωπικά μο αρέσει ακόμη περισσότερο βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες. Να θυμίσω ότι η δεύτερη γενιά του Cee’d έχει κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του νέου Hyundai i30 και στιλιστικά είναι πιο μυώδες και σπορ από το τωρινό μοντέλο, διαθέτοντας LED φλας στους καθρέπτες, LED φωτιστικά σώματα, χρωμιομένα διακοσμητικά περιμετρικά των παραθύρων, και την νέα γρίλια της εταιρίας. Έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, με τον χώρο της καμπίνας να αυξάνεται. Στο εσωτερικό έχουνε χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, η κονσόλα είναι ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό, όπου υπάρχει και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο και μηχανικά θα φορά τόσο τον 1.600αρη diesel με εκπομπές CO2 μικρότερες των 100 γρ/χλμ. Επίσης οι φήμες θέλουν να τοποθετείται και ο νέος 1.600αρης GDI turbo της Hyundai στην τρίπορτη hothatch έκδοση, έτσι ώστε να τεθεί απέναντι στα υπόλοιπα hothatch της κατηγορίας του όπως το VW GTI, Opel Astra OPC, Leon Cupra, Ford Focus ST κτλ. Η Staton Wagon έκδοση αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

[Πηγή: Koreancarblog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...