Mateschitz: Πιο δυνατός ο Vettel, κυριότερη αντίπαλος η McLaren

Σχετικά άρθρα

Το 2011, ο Sebastian Vettel ήταν καλύτερος απ’ ό,τι το 2010. Ο Πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός μέσα στο καλύτερο και ταχύτερο μονοθέσιο, την RB7, κάνοντας ελάχιστα λάθη, πράγμα που του επέτρεψε να φτάσει με τεράστια βαθμολογική άνεση στον δεύτερό τίτλο.

Ο Dietrich Mateschitz, ιδιοκτήτης της Red Bull Racing και συν-ιδρυτής της Red Bull GmbH, πιστεύει ότι Γερμανός είναι καλύτερος από ποτέ, ενώ τόνισε ότι ο Mark Webber είναι ένας από τους καλύτερους της Formula 1. Αν και διαφωνώ με την άποψή του για τον Webber, ας δούμε τι δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Sebastian είναι καλύτερος και δυνατότερος από ποτέ. Έχει προπονηθεί πολύ τον χειμώνα, όπως ποτέ δεν το έχει κάνει στο παρελθόν, και σίγουρα δεν απογοητεύει. Αυτό που χρειάζεται για τον τίτλο, είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, και θα δούμε στις δοκιμές της Χερέθ πού είναι η ομάδα.

Ο Mark είναι ένας από τους καλύτερους. Είναι ένας από τους σωματικά καλύτερους προετοιμασμένους, παρά την ηλικία του. Με νέους μηχανικούς δίπλα του, δε θα κάνει εύκολη τη ζωή για τον Sebastian.

Ο Αυστριακός, πλουσιότερος άνθρωπος της Αυστρίας και 208ος του πλανήτη, σύμφωνα με το Forbes, υπογράμμισε πως η κυριότερη αντίπαλος για το 2012 θα είναι η McLaren, όπως ήταν και πέρυσι.

Οι κυριότεροι αντίπαλοι θα είναι η McLaren, η Ferrari και η Mercedes, με τη σειρά που τις είπα.


[Πηγή: Gazzetta dello Sport | Photo Copyright: Lars Baron/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...