Η Mini κάνει το JCW ξεχωριστό υπό-brand

Σχετικά άρθρα

Η Mini ίσως σύντομα θα κάνει τα John Cooper Works (JCW) μοντέλα, ξεχωριστό υπό-brand, όπως ακριβώς έχει κάνει η BMW με το M τμήμα. O CEO της Mini και πρώην επικεφαλής του τμήματος Μ της BMW, Kay Segler, μιλώντας στο Car & Driver, δήλωσε ότι επιθυμεί στο μέλλον τα JCW αυτοκίνητα να είναι ξεχωριστά μοντέλα με το Car & Driver, να εικάζει ότι πιθανώς να υπάρχουν και μεγαλύτεροι κινητήρες στην γκάμα των μοντέλων της Mini.

Επιπλέον ο Segler δήλωσε ότι όλα τα μοντέλα, εκτός από το Coyntryman, θα συνεχίσουν να είναι μπροστοκίνητα, ενώ είναι αρκετά πιθανό τα John Cooper Works μοντέλα αποκτήσουν και υβριδικές εκδόσεις οι οποίες θα συνδυάζουν έναν βενζινοκινητήρα στον μπροστά άξονα και έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω, κάνοντας τα μοντέλα αυτά τετρακίνητα.

Επιπλέον, φαίνεται ότι τα μοντέλα θα γίνουν φθηνότερα στο μέλλον, ώστε να γίνουν περισσότερα ανταγωνιστικά αφού ένα Mini John Cooper Works κοστίζει περίπου όσο μια BMW 1-Series Coupe.

[Πηγή: Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...