Whitmarsh: Η MP4-27 είναι εξέλιξη της MP4-26

Σχετικά άρθρα

Η McLaren MP4-27 είναι το δεύτερο μονοθέσιο που θα δούμε. Το αυτοκίνητο των Βρετανών παρουσιάζεται στη 1 Φεβρουαρίου και θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε live μέσα από το επίσημο site της ομάδας. Οι φήμες για το μονοθέσιο είναι αρκετές, ωστόσο ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, τονίζει ότι η MP4-27 είναι μια εξέλιξη της MP4-26, ενώ δηλώνει ότι είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει πού είναι οι υπόλοιπες ομάδες.

Σ’ αυτή τη φάση της σεζόν, πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές, ποτέ δεν ξέρεις πόσο καλά μπορεί το μονοθέσιό σου να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους. Και ξέρω καλά ότι η Red Bull, η Ferrari και η Mercedes AMG, όπως, επίσης, και οι άλλες ομάδες, το ίδιο σκληρά για τα δικά τους αυτοκίνητα, όπως εμείς. Μα, υπάρχει στο μυαλό ο αστάθμητος παράγοντας, δηλαδή δε γνωρίζεις την ανταγωνιστικότητα των αντιπάλων σου. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η MP4-27 είναι μια εξέλιξη της MP4-26, προσαρμοσμένη στους νέους κανονισμούς, και αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι η ανάπτυξη της είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Βρετανός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οδηγούς του, υποστηρίζοντας ότι είναι ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τις δοκιμές με το νέο τους αυτοκίνητο, με το οποίο θα περάσουν πολλή ώρα, αφού πρέπει να κατανοήσουν και να βελτιώσουν.

Όπως περιμένεις, με τις δοκιμές πριν από τη σεζόν που έχουμε στης μέρες μας, οι οδηγοί μας θα κάνουν ό,τι μπορούν. Τόσο ο Jenson όσο και ο Lewis θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στην Ισπανία, τις επόμενες εβδομάδες, και οι δυο τους ανυπομονούν να ξεκινήσουν.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί καμιά άλλη ομάδα, και το ήθος της McLaren είναι δύο οδηγούς που είναι νούμερο ένα. Πάντα αυτό κάναμε, αυτό θα κάνουμε φέτος, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για πάντα.


[Πηγή: Formula 1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα