Συνήθως, όταν τ’ όνομά σου και οι πράξεις σου είναι στο προσκήνιο, έχεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων, ειδικά όταν εσύ έχεις επιλέξει μια επιθετική τακτική. Επειδή, όμως, δε μιλάμε για ‘σένα, αλλά για τον Adrian Sutil, ο πατέρας του Γερμανού, Jorge Sutil, υπερασπίζεται τον γιο του και τα βάζει -κι αυτός- με τον Lewis Hamilton, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στη δίκη. Ας δούμε τι βέλη εξαπέλυσε κατά του Βρετανού.

Πραγματικά, είναι θλιβερό. Ο Lewis Hamilton πήγε στον Monaco και δεν είπε στον Adrian τον νέο του αριθμό. Αλλά, συχνά, τον έπαιρνε τηλέφωνο, αν είχε προσωπικά προβλήματα. Ο πατέρας του έστειλε στον γιο μου μήνυμα, ότι ελπίζει να πάνε όλα καλά στην ακρόαση. Και ο Lewis Hamilton δεν έκανε τίποτα. Νομίζω ότι ο γιος μου διάλεξε λάθος φίλο.

Σε μια κατάσταση που ο Adrian χρειαζόταν υποστήριξη, θα μπορούσε να πει στην ομάδα του ότι έπρεπε να πάει κάπου αλλού. Ή θα μπορούσε να πει ότι δε θέλει να έρθει στο Μόναχο. Αυτό θα το δεχόμασταν. Για έναν μεγάλο Πρωταθλητή, είναι αδύναμη απόφαση. Είναι ντροπή.

Ποιος έχει δίκιο; Οι Sutil που ήθελαν την υποστήριξη του Hamilton, ή ο Lewis που κάνει πρωταθλητισμό και δεν μπορεί ν’ ασχολείται με τέτοια ζητήματα;

[Πηγή: GMM]