Έχεις δει στο παρελθόν σχεδόν όλα τα SuperCars να κυκλοφορούν σε διάφορους δρόμους ανά το κόσμο, συνήθως του Λονδίνου. Πως θα σου φαινόταν όμως να έβλεπες μια ολοκαίνουρια Bugatti Veyron, στους στενούς και πολυσύχναστους δρόμους της Saigon τoυ Vietnam; Καλά διάβασες, ένα αυτοκίνητο τόσο πλατύ που πιάνει ολόκληρη τη λωρίδα διασχίζει έναν δρόμο με αυξημένη κίνηση και τα εκατοντάδες μηχανάκια να περνούν πολύ κοντά του.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός στο Βιετνάμ είναι 3.2 εκατομμύρια VND (Vietnamese Dong), κάτι που αντιστοιχεί σε $150 το μήνα, δηλαδή χρειάζονται 777 χρόνια δουλειάς για να αποκτήσεις κάποιος το αξίας $1.4 εκ.

Από την άλλη, η αστυνομία της Αριζόνα ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει έρευνα σχετικά με την Veyron που έπιασε τα 362 χλμ/ώρα στα σύνορα με το Μεξικό. Μέχρι στιγμής το video έχει περισσότερα από 1.22 εκατ. views στο YouTube και εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι πρόκειται για μια εγκληματική πράξη και θα ψάξουν το video διεξοδικά ώστε να δούνε αν γυρίστηκε σε Αμερικάνικο έδαφος.

[Πηγή: YouTube, Yahoo News]