Από ότι φαίνεται δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο μας τα παρουσιάζουν στο στρατόπεδο της McLaren. Σύμφωνα με το γερμανικό Auto Moto und Sport, ο Βρετανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε τις ανησυχίες του όσον αφορά την MP4-27 και την κατεύθυνση που έχει πάρει η εξέλιξή της. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να έχει πει:

Όταν είδα ότι όλα τα υπόλοιπα μονοθέσια είναι ψηλά στο μπροστινό μέρος, με έκανε να αναρωτιέμαι αν κάναμε το σωστό

Επίσης, αναφερόμενος στον ταχύτερο γύρο που κατάφερε να κάνει στην πρώτη δοκιμή στη Jerez, το 1.19, σχολίασε ότι η ομάδα ήταν “επιθετική”, εννοώντας φυσικά ότι είχε μικρό φορτίο καυσίμου.

Τέλος, όταν ο Hamilton ρωτήθηκε πως του φαίνεται το μονοθέσιο χωρίς blown diffuser είπε ότι “είναι δύσκολο να το ελέγξεις στις γρήγορες στροφές“. Η απάντηση του Vettel σε αντίστοιχη ερώτηση δημοσιογράφου ήταν “στις γρήγορες στροφές δεν νιώσω σημαντική διαφορά σε σύγκριση με πριν” για να σας δώσω ένα μέτρο σύγκρισης. Η ισπανική Marca μάλιστα αναφέρει ότι σε προσωπική συζήτηση του Hamilton με τον πρώην teammate του στην McLaren, Heikki Kovalainen, του είπε ότι είναι “απογοητευμένος” από την MP4-27.

Για την ιστορία, δημόσια ο Hamilton έχει δηλώσει ότι:

Νιώθω καλά με το πού είναι το μονοθέσιο αυτή τη στιγμή και είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα το βελτιώσουν. Πρέπει κανείς να θυμάται ότι ο καθένας εστιάζει στο δικό του πρόγραμμα. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος είναι πιο γρήγορος τώρα! Τις επόμενες βδομάδες θα έχουμε μία καλύτερη ένδειξη για το πού είναι ο καθένας.

Η εγκυρότητα των δημοσιευμάτων ελέγχεται αλλά όπως και να έχει η είδηση μεταδίδεται από πολλά αξιόπιστα μέσα. Το αν ισχύουν αυτές οι δηλώσεις το αφήνω στην δική σας κρίση…

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Marcelo del Pozo]