Η Porsche ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης ώστε να επισκευαστεί το σύστημα ασφάλισης προβολέων στα τρέχοντα μοντέλα Cayenne 2011 και 2012. Μετά από εσωτερικές έρευνες ποιότητας της εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι, σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι πιθανή η αποσύνδεση του προβολέα όταν δεν έχει ασφαλιστεί σωστά.

Η εν λόγω επισκευή αφορά σε περίπου 100.000 μονάδες της σειράς μοντέλων Cayenne. Στους κατόχους των επηρεαζόμενων οχημάτων θα αποσταλούν σχετικές επιστολές. Η αντίστοιχη εργασία επισκευής διαρκεί περίπου 45 λεπτά και πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

[Πηγή: Porsche]

 • hellboy

  ξεκινησε ηδη η πορσε να εινα μαζικης παραγωγης και να  vwγενιζει!τα πρωτα σημαδια,αν και δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο-βλαβη καπου αλλου-

  • Mpekas2000

    Oles i eteries exoun anaklisis. to oti den vgenoun pros ta ekso ine alo thema….

  • hellboy

    δεν ειπα το αντιθετο βασικα ηθελα να γραψω κατι ποιο γενικο,αλλα αυτο ηταν εν μερη ποιο κωμικο-το αλλαξα 3 φορες!!
   πραγματικα το εχουν παρα μαμισει ολοι με τα κακα υλικα με την προχειροτητα που μας λενε ασφαλεια με με με με!!!!!!!!!!!πραγματικα που ειναι τα υπεροχα απροβληματιστα αυτοκινητα 30ετοιας που φτιαχναν καποτε?!

 • Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Porsche το ανακάλυψε μόνη της και προέβη σε “ανάκληση” μόνη της. Δεν μπλέχτηκαν μέσα οργανισμοί ασφαλείας κτλ ;)

  • hellboy

    φαναρι ηταν δεν ηταν κατι τρελο!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

 •  εγώ είμαι υπέρ των ανακλήσεων…
  από τη στιγμή που δεν συμβει κάποιο ατύχημα καλά κάνουν κ τα ανακαλούν!!