Δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση, επισημαίνει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Ήταν λογικό να υπάρξει προσπάθεια για καθησυχασμό των οπαδών της Ferrari, ύστερα από τα λόγια του Pat Fry. Σειρά έχει ο Fernando Alonso, με τον Ισπανό να προσπαθεί να μας πείσει ότι η κατάσταση γύρω από την F2012 δεν είναι τόσο κακή. Ο “El Nano” τονίζει ότι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του ιταλικού μονοθεσίου είναι εντελώς νέα, επομένως χρειάζεται χρόνος για να τα κατανοήσουν, ωστόσο είναι αισιόδοξος ότι μέσα από πολλή δουλειά, μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητά τους.

Το νέο αυτοκίνητο έχει κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία είναι δύσκολο να κατανοηθούν και, ίσως, ακόμα, δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Αλλά, όλοι περάσει πολλές σεζόν στη Formula 1 και ξέρουμε πολύ καλά ότι μέχρι την Αυστραλία, δε γνωρίζουμε πού είμαστε σε σχέση με τους άλλους. Υπάρχει πολλή συζήτηση και πολλές ιδέες, αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Για παράδειγμα, η Red Bull, που θεωρείται από πολλούς ότι είναι η καλύτερη, έκανε πολύ λίγους γύρους την τελευταία μέρα των δοκιμών. Αν γινόταν αυτό σ’ εμάς, θα γινόταν κόλαση, όμως κανένας δεν έδωσε πολλή σημασία.”

Περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να βελτιωθούμε. Είμαστε ενωμένοι και τα δίνουμε όλα, γιατί όλοι θέλουμε το ίδιο. Θέλω απλά να σας υπενθυμίσω κάτι που έγινε πριν από 2 χρόνια: στις τελευταίες δοκιμές, στη Βαρκελώνη, ήμασταν πέμπτοι, πίσω από τη Red Bull, McLaren, Sauber και Force India, και μετά από δύο εβδομάδες, κάναμε το 1-2 στο Μπαχρέιν. Αυτό που μετράει δεν είναι να είμαστε πρώτοι στον πρώτο αγώνα, αλλά τον Νοέμβριο, στο τέλος του πρωταθλήματος…

Στην απόδοση της F2012 μίλησε και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Scuderia, Stefano Domenicali. Ο Ιταλός δεν είναι ικανοποιημένος με όσα είδε στις δοκιμές, αλλά ελπίζει ότι τα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το πώς κύλισαν οι δοκιμές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Είναι απλά μια αρχή, και έχουμε μια πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς, στους οποίους μπορούμε να δουλέψουμε πολύ, όσον αφορά την αξιοπιστία και την απόδοση, αλλά περιμένω μερικές μεγάλες αντιδράσεις απ’ όλους και την επιθυμία να δείξουμε ποιοι είμαστε.


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα