Montoya: Τα μονοθέσια της Formula 1 είναι αστεία!

Σχετικά άρθρα

Τα φετινά μονοθέσια της Formula 1 δεν μπορούν να χαρακτηριστούν όμορφα. Το χαρακτηριστικό “σκαλοπατάκι” στο ρύγχος δεν κολλακεύει καθόλου τ’ αυτοκίνητα, και οι μοναδικές ομάδες που έχουν ακολουθήσει διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία είναι οι McLaren και Marussia. Είναι αρκετά πιθανό η δεύτερη να επηρεάστηκε από την πρώτη, αφού υπάρχει συνεργασία των δύο ομάδων σε τεχνικό επίπεδο. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Formula 1 που “κατηγορούν” τους σχεδιαστές των ομάδων, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το παράδειγμα της McLaren, καθώς η MP4-27 είναι φανερά τ’ ομορφότερο μονοθέσιο.

Μάλλον, η τελευταία φορά που διάβασες κάτι για τον Juan Pablo Montoya ήταν το ατύχημα που είχε στα NASCAR. Ο πρώην οδηγός της Formula 1, όμως, είναι μια χαρά, και μάλιστα αναφέρεται στα μονοθέσια του 2012, συγκεκριμένα στην εμφάνισή τους, υπογραμμίζοντας ότι είναι αστεία!

Η Formula 1 είναι αστεία. Είναι κρίμα να κατασκευάζουν έτσι τα μονοθέσια. Κοιτάξει το ρύγχος τους!

Ο 36χρονος δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή των NASCAR, αλλά επισημαίνει ξανά ότι δεν του λείπει το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου.

Έχω κάποιες καλές αναμνήσεις της Formula 1, αλλά δε μου λείπει. Μου λείπουν κάποια άτομα που γνώρισα εκεί. Αλλά, αγωνιστικά, δεν μου έχει λείψει καθόλου. Παρακολουθώ κάποιους αγώνες, αλλά, συνολικά, έχουν πολύ λίγο ενδιαφέρον.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Todd Warshaw/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...