O Sergio Marchionne κέρδισε 14.5 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011, νέες διαφήμισεις του Fiat 500 [w/video]

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην πήρε ούτε cent από την Chrysler αλλά ο Sergio Marchionne το 2011 έβγαλε 14.5 εκατ. ευρώ ως CEO της Fiat, τα τριπλάσια σε σχέση με πέρυσι. Τα 10 εκατ. ευρώ είναι σε μετοχές της Fiat ενώ από το 2012 έως το 2015 παίρνει βασικό μισθό 2.450.000 ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο δεν έφτασε τα 17.4 εκατ. ευρώ του Martin Winterkorn της Volkswagen και τα 44.4 εκατ. ευρώ του Alan Mulally της Ford.

Παράλληλα η Fiat ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 2.5 δις ευρώ στην Ιταλία με το ένα να πηγαίνει στο εργοστάσιο έξω από την Νάπολη όπου κατασκευάζεται το νέο Panda ενώ το υπόλοιπο 1.5 θα επενδυθεί στα εργοστάσια Mirafiori και Grugliasco. Επίσης ο Marchionne αλλά και ο πρόεδρος της Fiat, John Elkann, συναντήθηκαν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Mario Monti και τους υπουργούς Εργασίας και Βιομηχανίας ώστε να συζητήσουν τα σχέδια της Fiat στην Ιταλία.

Τέλος η Fiat Αμερικής έδωσε νέα διαφήμιση για το 500αράκι με κεντρικό πρωταγωνιστή ένα μωρό, καθώς και μια με την 47-χρονη Elle Macpherson.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bcd-T7z57Fk

[Πηγή: Reuters, YouTube | Photo Copyright: REUTERS/Stringer]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...