Θέλεις να κερδίσεις ένα ολοκαίνουργιο Apple iPad 16 GB; Ναι, μιλάμε για την τρίτη γενιά της διάσημης ταμπλέτας της Apple με τον Α5Χ επεξεργαστή και την Retina οθόνη υψηλής ανάλυσης. Το AutoBlog.gr σού δίνει την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου σε ό,τι χρώμα το επιθυμείς (μαύρο ή λευκό) μέσα από μια απλή διαδικασία.

Μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και με τους τέσσερις παρακάτω τρόπους:

Συμμετοχή μέσω Facebook:

Επισκέψου την σελίδα του AutoBlog.gr στο Facebook και ακολούθησε τις οδηγίες.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης έχει κάνει Like τη σελίδα του AutoBlog.gr στο Facebook και παράλληλα έχει απαντήσει στο wall post του διαγωνισμού.

Συμμετοχή μέσω Twitter:

Kάνε Follow το AutoBlog.gr στο Twitter και στη συνέχεια δημοσίευσε το παρακάτω tweet:

Μεγάλος διαγωνισμός από το @Autoblogr. Κέρδισε ένα νέο iPad 16 GB. Μάθε πώς εδώ: http://bit.ly/autoblog_ipad_diagonismos #autoblog_ipad

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης ακολουθεί τον λογαριασμό του AutoBlog.gr στο Twitter και παράλληλα έχει δημοσιεύσει το άνωθεν tweet.

Συμμετοχή μέσω Google+:

Επισκέψου την Google+ σελίδα μας, κάνε μας Add to circle και στη συνέχεια άφησε το σχόλιο σου για το τι χρώμα επιθυμείς το iPad στο σχετικό post του διαγωνισμού.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης έχει προσθέσει το AutoBlog.gr στους κύκλους του και παράλληλα έχει αφήσει το σχόλιο του στο αντίστοιχο post.

Συμμετοχή μέσω AutoBlog.gr:

Κάνε Like σε αυτό το άρθρο και άφησε ένα σχόλιο γράφοντας τι χρώμα επιθυμείς να κερδίσεις το iPad.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής: Κυριακή 08/04/2012 στις 23:59!

Μπορείτε να λάβετε μέρος και με τους 4 διαφορετικούς τρόπους, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλή επιτυχία!

Ανανέωση: [09/04/2012 – 00:05]: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νικητής.