Autoblog.gr V.8

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι η νέα έκδοση του Autoblog.gr! Έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τον προηγούμενο σημαντικό επανασχεδιασμό του site και η νέα έκδοση καλύπτει τις απαιτήσεις του σήμερα, συνδυάζοντας αμεσότητα, απλότητα, εύκολη πλοήγηση και ταχύτητα, με το νέο λογότυπο να συμπληρώνει την ανανέωση.

Παρότι η αποδοχή των αλλαγών είναι δύσκολη, το ξέρεις πως αυτές μας αρέσουν, επειδή μας κάνουν καλύτερους. Κινούμενοι αποκλειστικά με γνώμονα τη προσφορά ενός site γρήγορου, σύγχρονου, μοντέρνου και με περισσότερες λειτουργίες, που θα κάνουν τη περιήγηση ακόμη πιο εύκολη, χρηστική και προσβάσιμη σε περισσότερο περιεχόμενο, παρουσιάζουμε τη νέα έκδοση εμφάνισης του Autoblog.gr.

Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το site που θα θέλαμε κι εμείς να διαβάζουμε καθημερινά μαζί με εσένα! Στην έκδοση αυτή έχουμε διορθώσει όλα τα μικρά προβλήματα που κατά καιρούς μας έχεις επισημάνει και ετοιμάσαμε μερικές ακόμη εκπλήξεις!

Η νέα έκδοση είναι πιο ευανάγνωστη και πιο φιλική και κύρια χαρακτηριστικά της είναι η απλότητα στη περιήγηση μέσα στη σελίδα απλά “σκρολάροντας”, χωρίς να απαιτούνται “κλικ”, κάτι που σημαίνει ακόμα γρηγορότερη εμφάνιση και καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Με σχεδόν τους 9 στους 10 -το 85%- να επισκέπτονται το Autoblog.gr από το κινητό τους τηλέφωνο, όπως ήταν φυσικό, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στο πως η νέα εμφάνιση θα επιτρέπει στον χρήστη να βιώνει μια πιο “καθαρή” εμπειρία πλοήγησης από το κινητό του τηλέφωνο, έχοντας την δυνατότητα να δει περισσότερο περιεχόμενο. Φυσικά, οι ίδιες αναβαθμίσεις έγιναν και στην εμφάνιση για PC και tablet.

Προστέθηκαν νέα στοιχεία προβολής, έγιναν πολλές βελτιώσεις στη δομή αλλά κυρίως υπάρχουν σημαντικές αναβαθμίσεις στο παρασκήνιο, κάτι που σημαίνει ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης. Αυτές οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται και οι χρόνοι θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το νέο λογότυπο διατηρεί το κύριο χαρακτηριστικό του Autoblog.gr, το σχέδιο του αυτοκινήτου, το οποίο έχει αναβαθμιστεί. Νέα είναι η γραμματοσειρά, όπως και το το κεντρικό στοιχείο του στροφομέτρου.

Στα άρθρα που έχουν να κάνουν με την ηλεκτροκίνηση το στροφόμετρο είναι πράσινο αντί για κόκκινο και έχει προστεθεί η λέξη “electric”, ενώ στα άρθρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το κόκκινο στροφόμετρο αποκτά μια καρό σημαία. Επιπλέον, στα άρθρα της ηλεκτροκίνησης, τα κόκκινα στοιχεία έχουν γίνει πράσινα.

Σε κάθε τι νέο, είναι λογικό να υπάρχουν bugs που χρειάζονται διόρθωση, και εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου! Αν εντοπίσεις κάτι που δε λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται σωστά, θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να μας το αναφέρεις στα σχόλια, βάζοντας ένα screenshot και να αναφέρεις τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό!

Ελπίζουμε ο χρόνος που αφιερώσαμε να άξιζε το κόπο και η νέα εμφάνιση του Autoblog.gr να σου αρέσει όσο και σε εμάς. Μετά από μια περιήγηση στην αρχική σελίδα, αλλά και μέσα στα άρθρα, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, τις προτάσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις σου, για να κάνουμε όλοι μαζί το Autoblog.gr ακόμη καλύτερο!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2024!

Το 2023 αποτελεί παρελθόν. Διανύουμε πλέον τις πρώτες ώρες του 2023. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο Autoblog.gr, σου ευχόμαστε...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2023!

Το 2022 αποτελεί παρελθόν. Διανύουμε πλέον τις πρώτες ώρες του 2023. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο Autoblog.gr, σου ευχόμαστε...

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από το Autoblog.gr

Όλοι εμείς στο Autoblog.gr σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές για υγεία και ευτυχία, σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτά τα Χριστούγεννα ας...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2021!

Εδώ και λίγα δευτερόλεπτα το 2020 αποτελεί παρελθόν. Το 2021 μπήκε στη ζωή μας! Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο...