H Volkswagen ετοιμάζει νέα entry-level εταιρία

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, η Volkswagen ετοιμάζει μια νέα entry-level εταιρία η οποία θα απευθύνεται στις αναδυόμενες αγοράς. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της VW, Ulrich Hackenberg, στο γερμανικό Auto Motor und Sport συμπληρώνοντας ότι το να κατασκευάσεις ένα φθηνό αυτοκίνητο είναι μια “πραγματική πρόκληση” και η εταιρία του εξετάζει το αν μπορεί να κάνει τα όχηματα της οικονομικά στο κοινό. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι τα αυτοκίνητα αυτά δεν θα πωλούνται με όνομα της Volkswagen, αφού δεν θα έχουν τα στάνταρ ποιότητας της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ελάχιστα πράγματα έχουνε γίνει γνωστά μέχρι στιγμής αλλά ο Hackenberg δήλωσε ότι ένα sedan ή ένα βαν της μάρκας θα κοστίζει κοντά στα 5.000 ευρώ. Πιθανότερο είναι να κατασκευάζονται από κάποιον Κινέζικο έταιρο της VW αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...