Whitmarsh: Ελεύθεροι ν’ αγωνιστούν οι οδηγοί μας

Σχετικά άρθρα

Είναι λογικό το “1-2” που έχουν κάνει οι Lewis Hamilton και Jenson Button στις σημερινές κατατακτήριες να γεννά σκέψεις για το τι θα γίνει μεταξύ των δύο οδηγών της McLaren στον αυριανό αγώνα. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε μάχη μεταξύ των δύο, ωστόσο η McLaren δεν έχει κανένα πρόβλημα μ’ αυτό το ενδεχόμενο, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος των Βρετανών, Martin Whitmarsh.

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Woking έχει δείξει ότι υπάρχει ίση μεταχείριση στους οδηγούς της, ειδικά στην περίπτωση των Hamilton και Button, οι οποίοι είναι δύο υποψήφιοι για τον παγκόσμιο τίτλο. Ας δούμε τι δήλωσε ο Whitmarsh για των αυριανό αγώνα των δύο Πρωταθλητών.

Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους οδηγούς, αλλά θα είναι ένας μακρύς και δύσκολος αγώνας. Ο Lewis και ο Jenson είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Ο Lewis θα νιώθει ότι θέλει να στρίψει πρώτος, μετά απ’ όσα έγιναν στην Αυστραλία. Για ‘μάς, θα είναι λίγο τεταμένα τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Νομίζω ότι ο Whitmarsh δηλώνει αυτό που θέλει κάθε οπαδός της Formula 1. Οι άνθρωποι μέσα στα μονοθέσια είναι οδηγοί αγώνων, και κανένας δεν μπορεί να τους στερεί μάχες, θέσεις και βαθμούς, παρόλο που τα team orders είναι -κακώς- ελεύθερα από το 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=6u1IExS8HM4

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα