Massa: Καμία πίεση από τον Perez, είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν!

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας της Μαλαισίας έδειξε ότι μεγαλύτερος αντίπαλος για τη θέση του Felipe Massa στη Ferrari πρέπει να θεωρείται είναι ο Sergio Perez. Ο 22χρονος είχε εξαιρετική απόδοση και, μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη από τον Super Star της ομάδας, Fernando Alonso. Τελικά, αυτό δεν έγινε, αλλά ο οδηγός της Sauber εντυπωσίασε τους πάντες με την ταχύτητά του, σε αντίθεση με τον Massa, που τερμάτισε… κάτι αιώνες πίσω από τους Alonso και Perez.

Παρ’ όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος δηλώνει πως ο Μεξικανός δεν του ασκεί απολύτως καμίας πίεση, καθώς είναι επικεντρωμένος στην απόδοσή του.

Χαίρομαι για εκείνον και την ομάδα του, αλλά πόσο με ανησυχεί; Καθόλου! Κοιτάω περισσότερο τον εαυτό μου, την οδήγησή μου, τη δουλειά μου. Ποτέ δεν κοιτάω αν οι άλλοι τα πάνε καλά και αν είναι πρόβλημα για ‘μένα ή το αντίθετο. Δεν είμαι έτσι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, διότι έκανε σπουδαία δουλειά.

Πολύ λογικές οι δηλώσεις του Massa. Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο να είναι κάποιος οδηγός χαρούμενος για την απόδοση κάποιου αντιπάλου, ειδικά αν αυτός είναι αντικαταστάτης-φαβορί…

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...