Hamilton: Πρέπει να βελτιώσω τον αγωνιστικό μου ρυθμό

Σχετικά άρθρα

Στον έναν γύρο, ο Lewis Hamilton είναι εξαιρετικά γρήγορος, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και στους αγώνες. Όπως έχουμε δει σε Αυστραλία και Μαλαισία, ο Πρωταθλητής του 2008 δεν είχε την ταχύτητα των αντιπάλων του, παρόλο που η MP4-27 είναι πολύ ανταγωνιστική και στις μεγάλες αποστάσεις. Όπως επισημαίνει ο Άγγλος, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βελτιώσει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό; Όπως ισχυρίζεται η MP4-27 είναι υπερστροφική στα χέρια του, και πρέπει ν’ αλλάξουν ρυθμίσεις στο μονοθέσιό του.

Το βασικό είναι να βελτιώσω τον αγωνιστικό μου ρυθμό. Μίλησα με τον Fernando και τον Perez, μετά από τον αγώνα, και είχαν πολλή υποστροφή, ενώ εγώ είχα πολλή υπερστροφή. Ίσως, έχω ρυθμίσει το μονοθέσιο μου πολύ επιθετικά, συνεπώς μπορώ να κάνω κάποιες αλλαγές, εν όψει των δύο επόμενων αγώνων.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο “Billion Dollar Man” ζητά βελτίωση στις αργές στροφές και τα pit stops. Θα υπάρξει, όμως, βελτίωση, και αν ναι, πότε θα έρθει αυτή; Οι τεχνικοί στο Woking εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να κάνουν την MP4-27 ακόμα ταχύτερο μονοθέσιο, έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα, καθώς έχουν το ταχύτερο μονοθέσιο του grid.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα