Φήμες: Η “νέα” Ferrari θα είναι αντιγραφή της Sauber

Σχετικά άρθρα

Αν και η Ferrari έχει αρνηθεί ότι στα επόμενα Grands Prix θα εμφανίσει ένα “νέο” μονοθέσιο, δηλαδή ένα σημαντικές αναβαθμίσεις για την F2012, φήμες από την Ιταλία εξακολουθούν να θέλουν τους τεχνικούς του Maranello να ετοιμάζουν μια νέα έκδοση της μη ανταγωνιστικής (σύμφωνα με τις προσδοκίες της Ferrari) F2012.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Autosprint, η Sauber αποτελεί πηγή έμπνευσης των Ιταλών, καθώς, όπως ισχυρίζεται το ιταλικό περιοδικό, το πίσω μέρος του “νέου” μονοθεσίου θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό της C31. Ας μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη διάταξη των εξατμίσεων της Red Bull RB8 είναι παρόμοια με αυτή της C31!

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι εξατμίσεις της Sauber είναι παράνομες, αλλά τεχνικός της FIA δε συμφωνεί με την άποψη αυτή. Επιπλέον, το Autosprint γράφει ότι η “νέα” Ferrari θα είναι σχεδόν ίδια με τη Sauber και στα sidepods, ενώ έχουμε διαβάσει και για αλλαγή της εμπρός ανάρτησης, από pull-rod, σε push-rod.

Καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους φήμες, γιατί πριν παρουσιαστεί η F2012, διαβάζαμε πολλά

[Πηγή: Autosprint | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...