Στην Κίνα, θα φανεί καλύτερα η ιεραρχία των μονοθεσίων, λέει ο Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

Αν και από τα δύο πρώτα Grands Prix, έχουμε πάρει ένα καλό δείγμα για την ανταγωνιστικότητα των φετινών μονοθεσίων, δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε την πραγματική ταχύτητα των μονοθεσίων σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού το Albert Park είναι μια πίστα που μπορεί να καλύψει κάποιες από τις αδυναμίες ενός μονοθεσίου, ενώ στη Sepang, ο άστατος καιρός δε βοήθησε στη διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Ο Πρόεδρος της McLaren Racing, όμως, Martin Whitmarsh, τονίζει ότι η Κίνα θα δώσει μια σαφέστερη εικόνα για την ιεραρχία των μονοθεσίων.

Το Κινεζικό Grand Prix είναι ένας αγώνας που παραδοσιακά τα πάμε πολύ καλά. Έχουμε κερδίσει 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες εδώ και όλοι έχουν έρθει με άψογη οδήγηση του Jenson και του Lewis, κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά.

Αν και η ανταγωνιστική ιεραρχία ήταν λίγο δύσκολο να διαβαστεί στους δύο πρώτους αγώνες, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρη από το επόμενο Σαββατοκύριακο, και πιστεύω ακράδαντα ότι, γι’ άλλη μια φορά, η μάχη θα είναι δύσκολη.

Θυμίζω ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Βρετανός δήλωσε ότι η ομάδα του θα έχει αναβαθμίσεις στη Shanghai, ώστε η MP4-27 να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και να έρθει το πρώτο “1-2” για φέτος.

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα