Η SpeedART έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την SP91-R, την βελτιωμένη νέα Porsche 911 που παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης. Φορά νέο bodykit που βελτιώνει την αεροδυναμική το οποίο αποτελείται από νέα spoiler μπροστά και στο πλάι, από διαχύτη και πίσω CS αεροτομή. Ο σχεδιασμός του kit έχει επηρεαστεί από αυτό των τελευταίων βελτιώσεων της εταιρίας. Φορά νέες ελαφριές ζάντες της LSC-Forged διαστάσεων 21″ που προορίζονται τόσο για τον δρόμο όσο και για την πίστα.

Επίσης ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μερικές σπορ αναρτήσεις αλλά και LSC ζάντες 20″ και 21″. Υπάρχει και ένα σύστημα αέρα το οποίο αυξάνει την απόσταση από το έδαφος ώστε να μπορεί να κινηθεί με άνεση πάνω από σαμαράκια. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σπορ τιμόνι, σπορ καθίσματα, SP91-R, δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις και μερικές ακόμη βελτιώσεις.

Από μηχανικής πλευράς υπάρχουν kit τόσο για την Carrera όσο και την Carrera S. Αρχικά με τον επαναπρογραμματισμό της ECU, υπάρχει μια αύξηση της ιπποδύναμης της τάξης των 25 ίππων με 20 Nm ροπής, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και μια νέα σπορ εξάτμιση με βαλβίδες. Στο μέλλον θα υπάρξει και μια ελαφριά εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο.

[Πηγη: SpeedART]