Την Παρασκευή το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο “Epic Hotel” του Μαϊάμι στη Φλόριντα, μια Maserati GranTurismo κατάφερε και διέλυσε μια Porsche 356 Speedster ένα Mini Countryman και ένα Jeep Grand Cherokee. Οι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός της Maserati (φήμες λένε ότι ήταν υπάλληλος του ξενοδοχείου) κατέβηκε με μεγάλη ταχύτητα την ράμπα την parking, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της και αυτή να σταματά πάνω στα αυτοκίνητα. Κανείς δεν τραυματίστηκε με τις ασφαλιστικές εταιρίες να ξεκινούν έρευνα για το πως θα γίνει η αποπληρωμή των ζημιών.

Στην Αγγλία από την άλλη, μια μεθυσμένη γυναίκα εκδικήθηκε τον πρώην φίλο της, αφού αυτός της ανακοίνωσε ότι χώρισαν μέσω Facebook, αφού άλλαξε το προφίλ του σε “Single”. Με το αλκοόλ να ρέει άφθονο στο αίμα της, δεν σκέφτηκε και πολύ να πάρει το Ford Focus του και να το βάλει μέσα σε μια αίθουσα μπόουλινγκ όπου εργάζεται ο πρώην φίλος της, προκαλώντας ζημιές ύψους £14.000 (€17.000). Το περιστατικό συνέβη στις 25 Ιανουαρίου του 2012, με την γυναίκα να δικάζεται σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και απαγόρευση οδήγησης για 18 μήνες.

[Πηγή: Local10, Twitvid, Jalopnik, Sky News, BBC]

  • synzeus

    Όχι το MINI ρεεεε..

  • στο πρωτο ειπαμε ….αν νομιζεισ οτι επειδη κα8ε μερα  παρκαρεισ αυτοκινητα..πωσ ξερεισ και να οδηγασ….εισαι γελασμενοσ γατακι!!!!! αντε τωρα δουλευε μια ζωη για να ξεπληρωσεισ!!!
    οσο για την γκομενα !!!!
    απλα δολοφονικο αυτο που εκανε !!!!! οι 18 μηνεσ ειναι λιγοι !!!!!!!!!!