Αφού μάθαμε κάθε λεπτομέρεια για το  Audi R8 Razor GTR V10 του Jon Olsson, ας το ακούσουμε κιόλας αφού ο ίδιος ανέβασε ένα video στο κανάλι του στο YouTube, ανακοινώνοντας ότι θα λάβει με αυτό μέρος στο φετινό Gumball.

Να θυμίσω ότι το supercar διαθέτει το πλήρως carbon bodykit της PPI και πατά πάνω σε ζάντες της ADV.1. Το εσωτερικό έχει επενδυθεί με μαύρο Alcantara με κόκκινες ραφές ενώ όλα τα διακοσμητικά, είναι από carbon. Μόνο από την αντικατάσταση των καθισμάτων, το αυτοκίνητο ζυγίζει κατά 36.8 κιλά λιγότερο.

Η πίσω αεροτομή κλέβει την παράσταση και λειτουργεί και σαν στήριγμα για την carbon μπαγαζιέρα, η οποία μεταφέρει τα σκι του Olsson. Mηχανικά ο V10 5.2-λίτρων αποδίδει 601 άλογα στις 7.400 σ.α.λ με 565 Nm ροπής στις 6.400 σ.α.λ. Συνολικά το αυτοκίνητο έχει χάσει 250 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3.2 δευτερόλεπτα με το R-Tronic κιβώτιο να έχει δεχτεί και αυτό αλλαγές, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα. Ωστόσο, ο Olsson ήδη έχει στείλει το αυτοκίνητο στην STaSIS ώστε να το κάνει να αποδίδει αρχικά περισσότερα από 800 άλογα, ενώ ετοιμάζεται και ένα νέο kit το οποίο θα κάνει τον V10 να αποδίδει 900+ άλογα.

[Πηγή: Jon Olsson]