Barrichello: Ίσως να επιστρέψω στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Έπειτα από 19 συνεχόμενες σεζόν στη Formula 1 και 322 Grands Prix, o Rubens Barrichello δεν αγωνίζεται, πια, στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα το κόσμου. Ο Βραζιλιάνος, που στην καριέρα του έχει κατακτήσει 11 νίκες, έχει ανέβει στο βάθρο 68 φορές κι έχει ξεκινήσει από την pole position 14 φορές, αγωνίζεται, πλέον, στο IndyCar, ωστόσο δηλώνει ότι δεν έχει ξεχάσει τη Formula 1, αλλά και ότι θέλει να επιστρέψει στο άθλημα που τον οδήγησε.

Εδώ που είμαι το απολαμβάνω. Έγινα δεκτός, και τα συναισθήματα είναι έντονα. Όμως, το γεγονός ότι είμαι ακόμα στην ενεργό δράσει, είναι, για ‘μένα, ακόμα ένας τρόπος να με παρακολουθεί η Formula 1. Για όλα αυτά που έκανα στη Formula 1, θα μπορούσα να επιστρέψω εκεί.

Στις 23 Μαΐου, ο Βραζιλιάνος θα κλείσει τα 40 του χρόνια. Προσωπικά, το θεωρώ απίθανο να επιστρέψει στη Formula 1. Ίσως να παίρνει ελπίδες από τον Michael Schumacher, που είναι 43 ετών, αλλά νομίζω πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ανταγωνιστικότητα των δύο οδηγών.

[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: REUTERS/Paulo Whitaker]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...