Pirelli: Σημαντική η στρατηγική και στη Βαρκελώνη

Σχετικά άρθρα

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η στρατηγική παίζει πολύ σημαντική και, ίσως, καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αγώνων. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξουν μία στρατηγική και να μπορέσουν την τροποποιήσουν, αν συμβεί κάτι εκτός προγράμματος, όπως μία καθυστέρηση σε κάποιο pit stop, ή αν κάποιος οδηγός συναντήσει αργότερα μονοθέσια μπροστά του. Μέχρι στιγμής, έχουμε τέσσερις διαφορετικούς νικητές και, σύμφωνα με τον Αγωνιστικό Διευθυντή της Pirelli, Paul Hembery, μπορεί να έχουμε και πέμπτο, αφού η στρατηγική θα είναι πολύ σημαντική και στο Ισπανικό Grand Prix, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έχουμε επιλέξει τη μαλακή και τη σκληρή γόμα, ώστε να επισημάνουμε τη διαφορετική απόδοση, η οποία θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για τις ομάδες, δείχνοντας την αντοχή και την ταχύτητα των προϊόντων μας. Περιμένουμε ζεστό καιρό εδώ, κάτι που μπορεί να αυξήσει την πρόκληση που θ’ αντιμετωπίσουν τα ελαστικά.

Για πρώτη φορά, έχουμε διαφορά μιας γόμα, και αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα πρέπει να έχουμε αρκετές διαφορετικές στρατηγικές, οι οποίες μπορεί να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Με τις ομάδες να έχουν αυξήσει τις γνώσεις τους για τα ελαστικά μας και με τις δοκιμές που έκαναν στο Mugello, περιμένουμε ένα “κλειστό” Ισπανικό Grand Prix, και ίσως να έχουμε τον πέμπτο διαφορετικό νικητή σε πέντε αγώνες.


[Πηγή: Pirelli]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα