Η Ferrari Κίνας διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση στο Σινικό Τοίχος ώστε να προμοτάρει την 458 Italia China Special Edition και εκεί έκανε μερικά donuts με την 458 πάνω στο Σινικό Τοίχος. Αυτό φαίνεται ότι δεν έκανε χαρούμενος τους Κομμουνιστές Κινέζους, αφού θεωρήθηκε ως προσβολή προκαλώντας την κατακραυγή της Ferrari από τον Κινεζικό λαό.

Το BBC αναφέρει ότι η Ferrari δεν είχε πάρει άδεια για να οδηγήσει την 458 Italia στη κορυφή του Τοίχους με την Ferrari να τα ρίχνει όλα στην απερισκεψία ενός υπαλλήλου της ζητώντας δημόσια συγνώμη. Η ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει ότι:

Δυστυχώς ένα υπάλληλος της αντιπροσωπείας – όχι υπάλληλος της Ferrari – πήρε την ευθύνη να οδηγήσει το αυτοκίνητο με τον τρόπο που φαίνεται στο επίμαχο video με το πολύ θλιβερό αποτέλεσμα να αφήσει σημάδια των ελαστικών πάνω στο αρχαίο μνημείο. Η Ferrari SpA ζητά συγνώμη τόσο από τις Κινεζικές αρχές όσο και από τη τοπική κοινότητα για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από το περιστατικό και υπόσχεται να συνεργαστεί με τους υπαλλήλους ώστε να αποκαταστήσει την οποιαδήποτε ζημιά που προκλήθηκε από την αμέλεια του ατόμου αυτού.

http://www.youtube.com/watch?v=2G1O7scAYE8&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pdvcQgkrHS0

[Πηγή: BBC]