Όλη η ομάδα βρίσκεται γύρω μου, υποστηρίζει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες του Felipe Massa με τη Ferrari θα πρέπει ν’ αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα, καθώς ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να μην πείθει με την απόδοσή του, η οποία είναι κάκιστη εδώ και πολλά Grands Prix, ο 30χρονος μοιάζει να οδηγεί διαφορετικό μονοθέσιο από τον Fernando Alonso, κάτι που, φυσικά, δε συμβαίνει! Έχουμε διαβάσει δηλώσεις για διάφορες δοκιμές εξαρτημάτων στην F2012, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τους μόλις 2 βαθμούς που έχει ο Massa στους 5 πρώτους φετινούς αγώνες.

Ωστόσο, γι’ άλλη μια φορά, διαβάζουμε ότι η Scuderia συνεχίζει να υποστηρίζει τον οδηγό της, αυτή τη φορά το λέει ο ίδιος ο Felipe.

Νιώθω ότι η ομάδα στέκεται δίπλα μου. Προφανώς, δεν είναι ευχαριστημένοι με τ’ αποτελέσματα, όπως κι εγώ· αυτό που θέλουμε όλοι είναι να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Είναι πιθανό, και σίγουρα είναι αυτό που θέλω, και ξέρω ότι, με τη βοήθεια, της ομάδας, θα τα καταφέρω.

Ο Massa αναφέρθηκε και στην απόδοση του team-mate του, Fernando Alonso, ύστερα από ερώτηση που του έγινε, λέγοντας ότι η απόδοσή του δεν είναι μακριά από αυτή του Ισπανού, αν κι εμείς άλλα βλέπουμε εντός πίστας!

Νομίζω ότι φέτος, ο μοναδικός αγώνας που πραγματικά υπήρξε μεγάλη διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον Fernando ήταν η Αυστραλία, και στη συνέχεια, στη Μαλαισία, η βροχή έκανε την κατάσταση πιο περίπλοκη. Ξεκινώντας στην Κίνα, η διαφορά μας στις κατατακτήριες δεν ήταν τόσο δραματική. Ακόμα και στη Βαρκελώνη, αλλά εξαιτίας του κυκλοφοριακού, ο χρόνος μου στο Q2 ήταν όπως και στα προηγούμενα, και την Κυριακή, ο ρυθμός μου δεν ήταν μακριά. Νομίζω ότι πρέπει, επίσης, να λάβουμε υπόψη ότι, αυτή τη στιγμή, η οδήγηση του Fernando είναι καταπληκτική· είναι σε τρομερή φόρμα, ίσως ακόμα και σε τέλεια φόρμα.

Επιπλέον, είπε πως η κακή του οδήγηση οφείλεται και στην έλλειψη ισορροπίας στην F2012, ενώ επαίνεσε τον ρυθμό του στη Βαρκελώνη, όταν είχε καθαρή πίστα μπροστά του. Φυσικά, ρωτήθηκε και για το αν το ατύχημα, στη Βουδαπέστη, το 2009, τον έχει επηρεάσει, απαντώντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς!

Αν, πραγματικά, δεν είχα την ίδια θέληση για να κερδίσω όπως πριν, ή το ίδιο θάρρος, τότε πώς μπορεί να εξηγηθεί ότι στην εκκίνηση, είμαι πιθανώς ένας από τους καλύτερους και δεν υποχωρώ όταν κάποιος έρχεται για προσπέραση;

Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι όλα τα παραπάνω δεν εξηγούν τη διαφορά των… 59 βαθμών από τον Ferni, σε μόλις 5 αγώνες!

[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...