Τα σκίτσα της Mercedes CLS Shooting Brake

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes CLS Shooting Brake θα παρουσιαστεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed και τώρα έχουνε κυκλοφορήσει στο internet τα σκίτσα του αυτοκινήτου που κατέθεσε η Mercedes στο ευρωπαικό γραφείο ευρεσιτεχνίας.

Η station έκδοσης της CLS, βασίζεται στο πρωτότυπο Mercedes-Benz Shooting Break Concept και από μηχανικής πλευράς, αναμένεται να φορά τους ίδιους κινητήρες με την CLS Coupe, με το πρωτότυπο να φορούσε έναν 3.5-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 306 ίππων με 370 Nm ροπής.

Σε ότι αφορά την CLS 63 AMG Shooting Brake. Θα διαθέτει νέο bodykit με 4-πλες απολήξεις των εξατμίσεων και μηχανικά αναμένεται να φορά τον twin-turbo V8 κινητήρα που φορά και η coupe έκδοση, απόδοσης 525 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα κάνει γύρω στα 4.4 δευτ. με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Η παραγωγή του μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2012.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...