Πώς ακούγονται 1.967 άλογα πάνω στο δυναμόμετρο;

Σχετικά άρθρα


Το video που θα παρακολουθήσεις είναι τραβηγμένο στο Hot Rod Power Tour στο Detroit των Η.Π.Α. Πρόκειται για μία Chevrolet Monte Carlo του 1970 η οποία από την αρχή του video φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ stock. Ίσως τα τεράστια drag radials πίσω να την προδίδουν, ή ίσως οι τεράστιας διατομής σωληνώσεις που φαίνονται κάτω από τον κινητήρα!

Για να μην στα πολυλογώ, το συγκεκριμένο όχημα έχει περάσει από πολλά στάδια βελτίωσης, από απλό ατμοσφαιρικό 468 κ.ιντσών, σε ατμοσφαιρικό 502 κ.ιντσών, σε νίτρο, σε 540 κ. ίντσες με supercharger μέχρι να καταλήξει σε twin-turbo 540 κ. ιντσών που αποδίδει 1.967 άλογα! Συνήθως σε τέτοιου είδους video σε συμβουλεύω να δυναμώσεις τα ηχεία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, επειδή την πάτησα, θα σε συμβούλευα για το ακριβώς αντίθετο! Χαμήλωσε την έντασή γιατί τα 1.967 άλογα αυτής της Monte Carlo ακούγονται πολύ θυμωμένα!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...