Promo Video: Mercedes SL65 AMG 45th Anniversary

Σχετικά άρθρα

H Mercedes-Benz έδωσε το πρώτο διαφημιστικό video της SL65 AMG 45th Anniversary, όπου κεντρικό motto της διαφήμισης είναι ότι μέσα σε μια SL65 AMG, είναι το μοναδικό μέρος όπου ένας άνδρας μπορεί να κλάψει. Μου θύμισε τη σχετική διαφήμιση της Seat, η οποία είχε κυκλοφορήσει πριν από αρκετά χρόνια, όπου διαφήμιζε την πρώτη γενιά του Leon Cupra.

Η ειδική έκδοση της SL65 AMG θα βγει σε μόλις 45 μονάδες στη παραγωγή με τις πωλήσεις της να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Οι Γερμανοί το παρουσιάζουν ως το απόλυτο roadster και είναι βαμμένο σε ένα νέο designo magno γκρι γραφίτη ματ χρώμα και διαθέτει carbon spoilers και πλαινούς καθρέπτες. Carbon είναι επίσης και το καπάκι του V12 κινητήρα ενώ έχει τοποθετηθεί μια σπορ εξάτμιση και AMG ζάντες σε χρώμα τιτανίου.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικά δερμάτινα καθίσματα, ματ carbon διακοσμητικά και αλουμινένια πεντάλ. Στη κεντρική κονσόλα υπάρχει ένα ειδικό πινακάκι που αναγράφει τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου, σύστημα ήχου Bang & Olufsen, το σύστημα ενημέρωσης COMAND Online καθώς και καθίσματα με το σύστημα Airscarf.

Μηχανικά φορά τον V12 AMG 6.0-λίτρων bitrurbo κινητήρας απόδοσης 630 ίππων με την ροπή να περιορίζεται στα 1000 Nm ροπής. Συνδυάζεται με έναν νέο 7-τάχυτο AMG Speedshift Plus 7G-Tronic αυτόματο κιβώτιο το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία και διαθέτει 4 προγράμματα: Efficiency (C), Sport (S), Sport plus (S+) και Manual (M).

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 11.8 δευτ, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Καταναλώνει 11.6 λίτρα/100 χλμ, 17% λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και εκπέμπει 270 γρ/χλμ.

Η SL65 AMG ζυγίζει 1.950 κιλά, 170 κιλά λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και διαθέτει μια AMG ανάρτηση. Διαθέτει ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με την ταχύτητα και τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...