Teaser Photo: Kia Pro_cee’d 2013

Σχετικά άρθρα

Και δεύτερη teaser φωτογραφία του Pro_cee’d, της τρίπορτης έκδοσης του νέου Cee’d, έδωσε σήμερα η Kia. Σε αντίθεση με την πρώτη φωτογραφία, η νέα φωτογραφία μας δείχνει το πίσω μέρος, όπου σε σχέση με την πεντάπορτη έκδοση, βλέπουμε να διαθέτει επιθετική σχεδίαση με κεκλιμένη γραμμή οροφής, χαμηλότερη σπορ ανάρτηση, νέους προφυλακτήρες και διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Επίσης θα διαθέτει το σύστημα Flex Steer το οποίο θα έχει τρεις λειτουργίες (Comfort, Normal και Sport).

Από μηχανικής πλευράς θα φορά τους κινητήρες της πεντάπορτης έκδοσης καθώς και τον νέο 1.200αρη T-GDI turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης μεταξύ 120 και 130 ίππων καθώς και τον δυνατό 1.600αρης GDI turbo της Hyundai, έτσι ώστε να τεθεί απέναντι στα υπόλοιπα hothatch της κατηγορίας του όπως το VW GTI, Opel Astra OPC, Leon Cupra, Ford Focus ST κτλ. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να γίνεται στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή: Kia-world]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...