Teaser Photo: Kia Pro_cee’d 2013

Σχετικά άρθρα

Η πεντάπορτη και η station έκδοση του νέου Kia Cee’d έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης την περασμένη εβδομάδα και τώρα η KIA έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία από την τρίπορτη έκδοση του η οποία θα ονομάζεται Pro_cee’d. Αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και στιλιστικά διαθέτει μια πιο επιθετική σχεδίαση με κεκλιμένη γραμμή οροφής σε σχέση με την πεντάπορτη έκδοση και θα διαθέτει μια σπορ ανάρτηση. Επίσης θα διαθέτει το σύστημα Flex Steer το οποίο θα έχει τρεις λειτουργίες (Comfort, Normal και Sport).

Από μηχανικής πλευράς θα φορά τους κινητήρες της πεντάπορτης έκδοσης καθώς και τον νέο 1.200αρη T-GDI turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης μεταξύ 120 και 130 ίππων καθώς και τον δυνατό 1.600αρης GDI turbo της Hyundai στην τρίπορτη hothatch έκδοση, έτσι ώστε να τεθεί απέναντι στα υπόλοιπα hothatch της κατηγορίας του όπως το VW GTI, Opel Astra OPC, Leon Cupra, Ford Focus ST κτλ.

[Πηγή: kia-world]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...