Γερμανικό parking με θέσεις μόνο για… άνδρες [w/video]

Σχετικά άρθρα

H πόλη Triberg στη Γερμανία ήταν γνωστή μέχρι σήμερα για τα μεγαλύτερα ρολόγια Κούκου του κόσμου αλλά και για το γεγονός ότι έχει τους μεγαλύτερους καταρράκτες στη Γερμανία. Πλέον έγινε γνωστή επειδή είναι η πρώτη χώρα που διαθέτει θέσεις parking ανάλογα με το φύλο.

Η ιδέα ήταν του νέου δημάρχου της πόλης Gallus Strobel, ο οποίος αποφάσισε να χωρίσει ένα νέο χώρο στάθμευσης σε θέσεις ανάλογα με το φύλο. Οι δύσκολες θέσεις είναι για τους άνδρες ενώ οι εύκολες, καλά φωτιζόμενες θέσεις, είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τις γυναίκες οδηγούς.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η ιδέα του φάνηκε αστεία σε αρκετούς κατοίκους της πόλης και ότι οι θέσεις parking που έχουνε χαρακτηριστεί ως ανδρικές είναι ανοικτές και για τις γυναίκες, αλλά θα δυσκολευτούν να παρκάρουν σωστά. Ο ίδιος δήλωσε ότι η γραμματέας του προσπάθησε 5 φορές, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν πετυχημένη.

[Πηγή: The Local, ABC News | Thanks for the tip, Μπάμπη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...