Αδιαμφισβήτητα αυτή η αντιπροσωπεία με supercars είναι η καλύτερη που υπάρχει αυτή τι στιγμή στον πλανήτη Γη. Που βρίσκεται; Δεν είναι και δύσκολο να το μαντέψεις, στο Dubai. Ονομάζεται Alain Class Motors και την έχει ο Abdullah Al Ketbi. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες δεν υπάρχει supercar που απουσιάζει από την αντιπροσωπεία αφού υπάρχουν πολλές Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce, Pagani και Koenigsegg όπου ανάμεσα τους συναντάμε μια Koenigsegg CCXR, μια Lamborghini Aventador, μια Ferrari FF, μια F430, αρκετές 458 Italia, μια σπάνια Murcielago Versace edition, μια Reventon, μια McLaren SLR, μια Pagani Zonda, αρκετές Gallardo, ένα Saleen S7, μια Murcielago SV, μερικές SLS AMG, μια Maybach 57S και μια Mercedes C63 AMG Black με την λίστα να μην έχει σταματημό.

Η αντιπροσωπεία είναι έκτασης 4.000 τ.μ και επειδή οι δουλειές πάνε καλά, ετοιμάζεται μια καινούργια έκτασης 10.000 τ.μ, ώστε να χωρέσουν μέσα της όλα τα supercars, ακόμη και αυτά που σήμερα βρίσκονται εκτός κτιρίου και πλένονται έως και 3 φορές την ημέρα για να γυαλίζουν στα μάτια του επίδοξου αγοραστή.

Ο Abdullah Al Ketbi έχε πουλήσει επτά Aston Martin One-77 και αρκετές Bugatti Veyron με τους πελάτες να μην προέρχονται μόνο από τα Αραβικά Εμιράτα αλλά από την Αμερική, την Ρωσία, την Κίνα όπου φτάνουν στο Dubai με VIP πτήσεις. Απόλαυσε τον παράδεισο που βρίσκεται στο Dubai και που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσουμε και εμείς να αποκτήσουμε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Τα όνειρα επιτρέπονται εξάλλου, ευτυχώς δεν μας τα έχει κόψει ακόμη η Τρόικα.

[Πηγή: Top Gear]