H Volkswagen παρουσίασε τα ανανεωμένα Gol και Gol Voyage

Σχετικά άρθρα

Και ενώ η 7η γενιά του Volkswagen Golf θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού αλλά στη Βραζιλία η Volkswagen παρουσίασε τα ανανεωμένα Gol και Gol Voyage.

Το Gol πωλείται στην αγορά της Νοτίου Αμερικής από τα μέσα του 1980, κάνοντας το καλύτερο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Νότιο Αμερική, αφού μόνο στη Βραζιλία έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκατ. αυτοκίνητα.

Στιλιστικά δανείζονται αρκετά στοιχεία από τα Polo, Jetta και Passat, διαθέτοντας νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στα νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις και χρωμιομένες λεπτομέρειες.

Κάτω από το καπό υπάρχουν οι ίδιοι κινητήρες ενώ προστέθηκε ο νέος bi-fuel 1.000αρης κινητήρας απόδοσης 72 ίππων όταν καταναλώνει βενζίνη και 76 άλογα όταν καταναλώνει αιθανόλη. Με τον κινητήρα αυτόν, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 12.9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 165 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Novidades Automotivas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...