Vettel: Δυσκολευτήκαμε με τον ρυθμό

Σχετικά άρθρα

Αν και στα Ελεύθερα. ο Sebastian Vettel δεν έδειχνε τόσο ανταγωνιστικός, κατάφερε, μαζί με τους μηχανικούς του, να βελτιώσει τον ρυθμό της RB8 του. Ο Γερμανός μπορεί να μην απείλησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο τον Lewis Hamilton, αλλά η τρίτη θέση τού δίνει την ευκαιρία για κάτι πολύ καλό αύριο, ειδικά αν ξεκινήσει καλά και προσπεράσει τον Romain Grosjean, που εκκινεί δεύτερος.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για ‘μάς. Δεν μπήκαμε στις κατατακτήριες όπως θα θέλαμε, και ο ρυθμός δεν υπήρχε από την αρχή. Ξοδέψαμε περισσότερα ελαστικά απ’ ό,τι νομίζαμε στην αρχή, έτσι είχαμε μόνο ένα νέο σετ μαλακών ελαστικών στο Q3. Οι γύροι μας ήταν καλοί, αλλά δεν είχα την ίδια αίσθηση που είχα στο τέλος του Q2, κάτι που ήταν έκπληξη, συνεπώς έπρεπε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα.

Ο Romain ήταν μακριά, αλλά ο Lewis ήταν ακόμα πιο μακριά. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να προσπεράσεις εδώ, αλλά ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια καλή εκκίνηση. Η διαχείριση των ελαστικών θα είναι κρίσιμη.


[Πηγή: Red Bull Racing | Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr