Νέες renderings φωτογραφίες της νέας BMW M3, video της M135i

Σχετικά άρθρα

Την Τετάρτη είδαμε τις πρώτες spy φωτογραφίες της BMW M3 η οποία φορούσε το bodykit παραγωγής, ο WildSpeed, ετοίμασε για λογαριασμό του Bimmerpost, μερικές νέες renderings φωτογραφίες της νέας BMW M3. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η νέα M3, διαθέτει μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, που θυμίζει αρκετά αυτόν της νέας M6, νέο καπό, διάτρητα αεριζόμενα φρένα και τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Η νέα M3 θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης και κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 6-κύλινδρος σε σειρά κινητήρας 3.2-λίτρων ο οποίος βασίζεται πάνω στον V8 4.0-λίτρων της εταιρίας. Θα διαθέτει turbo και θα αποδίδει κοντά στα 450 άλογα, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα βελτιωτικό πακέτο, σαν το Performance package της Mercedes για τα μοντέλα της AMG, το οποίο θα ανεβάζει την απόδοση στα 480 άλογα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα.

Ντεμπούτο θα κάνει πιθανότατα στην έκθεση της Γενεύης του 2013 σε μορφή πρωτότυπου με την έκδοση παραγωγής να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2014. Επίσης δες και το πρώτο promo της M135i αλλά και μια νέα διαφήμιση της BMW.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή: F30Post]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...