H ΦΙΛΜΠΑ διοργανώνει το 2ο PMS (Patras Motor Show) στην προβλήτα του Μόλου της Αγ. Νικολάου υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων με ώρα έναρξης το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και λήξη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 20:002

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events όπως διαγωνισμοί με 14 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως db drag contest. Ακόμα ένα μοναδικό car wash και Dance Show από το γνωστό μοντέλο Ελένη Μαντζουράνη γνωστή και ως “το κορίτσι του Θέμου”  όπου μαζί με την παρτενέρ της θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην εκδήλωση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: ΦΙΛΜΠΑ]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η ΦΙΛΜΠΑ στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανώνει το 2ο PMS (Patras Motor Show) στην προβλήτα του Μόλου της Αγ. Νικολάου υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων με ώρα έναρξης το Σάββατο στις 18:00 και λήξη την Κυριακή στις 20:00……

Το PMS είναι μία έκθεση Μηχανοκίνητων Οχημάτων που ξεκίνησε από μια ιδέα που γράφτηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους Ιστότοπους Κοινωνικής Διαδικτύωσης το 2011 και μέσα σε λίγες μέρες πήρε σάρκα και οστά. Με βάση την εκδήλωση του 1ου PMS όπου και πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση που όμοια δεν είχε ξαναγίνει στην Πάτρα. η ΦΙΛΜΠΑ, ανέλαβε την ηθική ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχή μας, να διοργανώσει και το 2012 αυτήν την εκδήλωση με επίσημα πλέον  Πανελλήνιο χαρακτήρα.

Η εκδήλωση σημείωσε απρόσμενα μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε τα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Φόρμουλες, Ιδιοκατασκευές, Ιστορικά Αγωνιστικά και αυτοκίνητα Αντιπροσωπειών. Το 2011 καταφέραμε να έχουμε 260 συμμετοχές αυτοκινήτων , 35 συμμετοχές Μηχανών και 28 Αυτοκίνητα Αντίκες με το παλαιότερο να χρονολογείται το 1937…….. Οι συμμετέχοντες προσήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και οι επισκέπτες θεατές ξεπέρασαν τις 8.000. Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του PMS, ευελπιστεί λόγο της ευκολίας στην προσβασιμότητα του χώρου που επιλέχτηκε, ο αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει τις 30000.

Η ΦΙΛΜΠΑ είναι Αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προσπαθεί μέσω συγκεκριμένων εκδηλώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να προάγει το Ήθος και τον Πολιτισμό ενώ παράλληλα αναπτύσσει την Τουριστική κίνηση στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδος. Η ΦΙΛΜΠΑ ευχαριστεί δημόσια την Ιδιοκτησία της KARTMANIA στα Βραχνέικα Αχαίας για την φιλοξενία της αντίστοιχης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά. Φέτος λόγο της μεγαλύτερης προσέλευσης Οχημάτων και επισκεπτών που αναμένει η Οργανωτική Επιτροπή καταλήξαμε σε συμφωνία με το Δήμο Πατρέων ως Συνδιοργανωτή να μας παραδώσει το χώρο του Μόλο της Αγ. Νικολάου εντός του Λιμένος Πατρών. Πιστεύουμε ότι με αυτή την κίνηση της ΦΙΛΜΠΑ οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα διήμερο

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events όπως διαγωνισμοί με 14 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως db drag contest…….Ακόμα ένα μοναδικό car wash και Dance Show από το γνωστό μοντέλο Ελένη Μαντζουράνη γνωστή και ως “το κορίτσι του Θέμου”  όπου μαζί με την παρτενέρ της θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην εκδήλωση.

Η ΦΙΛΜΠΑ ευχαριστεί εκ των προτέρων το Μέγα χορηγό του 2ου PMS “ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ” , τον Χρυσό Υποστηρικτή “FORD LAZANAS” όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς που μας έχουν εμπιστευτεί και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους κάθε μέρα.

Η ΦΙΛΜΠΑ με ανάρτηση στο site www.filmpa.gr κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών ενώ εκεί μπορείτε να βρείτε και τον Ειδικό Κανονισμό της Εκδήλωσης και την Δήλωση Συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6948460332 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης και για θέματα MARKETING,  Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών με την No Name Advertising Group κ Βαφειάδη Ιωάννη τηλ 6932700507

[/learn_more]