Ο κάτοχος της Ferrari 458 Spider που έφαγε ξύλο από τους αστυνομικούς, δέχτηκε και μήνυση 10 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Θυμάσαι τον κάτοχο μιας Ferrari 458 Spider που έφαγε ξύλο από τους αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη, αφού αντιστάθηκε της σύλληψης; Πρόκειται για τον Julien Chabbott, φίλος της παρουσιάστριας του MTV Stephanie Pratt ο οποίος, όπως αναφέρει η New York Post, δέχτηκε και μήνυση από τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, ο οποίος ζητά 10 εκατ. δολάρια.

Ο αστυνομικός ονομάζεται Felix Recio, ένας 34-χρονος από το Queens, ο οποίος προσέλαβε τον δικηγόρο Sal Strazzullo, με τον δικηγόρο να ισχυρίζεται ότι ο Chabbott, πατώντας το πόδι του αστυνομικού, θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή ακόμη και θάνατο στον αστυνομικό.

Ο δικηγόρος του Chabbott, δήλωσε από τη μεριά του, ότι ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε από το συμβάν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του, ο εν λόγω αξιωματικός δεν έχει υποστεί απολύτως κανένα τραυματισμό από το συμβάν. Ένα είναι σίγουρο, η υπόθεση θα πάει στο δικαστήριο σε μια μακριά δικαστική μάχη. Ποιος θα βγει κερδισμένος, θα το αποφασίσει ο δικαστής της Νέας Υόρκης.

[Πηγή: New York Post, New York Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...