Spy Video: Mercedes Benz C-Class 2014

Σχετικά άρθρα

Μετά τις φωτογραφίες βλέπουμε το μουλάρι της νέας Mercedes C-Class και σε video. Η νέα C-Class αναμένεται να παρουσιαστεί είτε στα τέλη του 2013 είτε στις αρχές του 2014 και το μουλάρι δοκιμών, συνεχίζει να είναι βαριά καμουφλαρισμένο, οπότε δύσκολα βγάζει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την σχεδίαση της. Τα φωτιστικά σώματα φαίνεται ότι είναι παρόμοιας σχεδίασης με αυτά της CLS, τοποθετημένα ψηλότερα από αυτά της τωρινής γενιάς και προεκτείνονται περισσότερο προς τα πλαϊνά πάνελ, δίνοντας την μια σπορ εικόνα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι δανείζεται στοιχεία από την πρωτότυπη F800 και σε ότι αφορά τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν τη νέα γενιά της C-Class είναι νωρίς να μιλήσουμε με βεβαιότητα. Οι φήμες θέλουν την Mercedes να ετοιμάζει ένα νέο μικρό τρικύλινδρο κινητήρα αλλά πιθανότερο είναι η νέα C-Class να φορά τετρακυλινδρους κινητήρες οι οποίοι θα διαθέτουν σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων. Σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης (είτε βενζίνης είτε πετρελαίου) με έναν ηλεκτροκινητήρα 20 kW (27 ίππων). Η δυνατή AMG έκδοση θα φορά έναν twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

Η νέα C-Class θα διαθέτει τον αερόσακο πίσω ζώνης που θα φορά η νέα S-Class, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ενώ θα είναι διαθέσιμη σε coupe, cabrio και station wagon εκδόσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=j11bAPNiFqs&list=UUdKsDBUm7RRVqqPs0olwhVA&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...