Μια αρκούδα καταστρέφει ολοσχερώς ένα SUV στο Καναδά και αφήνει περιττώματα στα πίσω καθίσματα

Σχετικά άρθρα

Στο Καναδά κυκλοφορούν πολλές αρκούδες και μια από αυτές επιτέθηκε σε ένα SUV της Toyota που δε το ξέρουμε στην Ευρώπη, το Sequoia.

Σύμφωνα με αναφορά του περιοδικού Sex, Cigars & Booze Lifestyle (ωραίο όνομα δε μπορείς να πεις), στη πόλη Calgary μια αρκούδα κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο με το αποκορύφωμα να είναι τα περιττώματα που άφησε στα πίσω καθίσματα.

Η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που η ασφαλιστική εταιρία το έβγαλε ολική καθώς η μανία του μεγαλόσωμου θηλαστικού είχε σαν αποτέλεσμα όλες οι εσωτερικές επενδύσεις να καταστραφούν, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα να έχει γδαρθεί βαθιά, να ανοίξουν οι αερόσακοι, να σπάσει η κολόνα του τιμονιού και να κόψει αρκετές από τις καλωδιώσεις του αυτοκινήτου. Η συνολική ζημιά υπολογίστηκε στα 60.000 δολάρια όταν στο Καναδά καινούριο κοστίζει περίπου στα 70.000 δολάρια. Το ηθικό δίδαγμά, μην βρεθείς απέναντι σε εξοργισμένη αρκούδα.

[Πηγή: Sex, Cigars & Booze Lifestyle Magazine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr