Αυτή είναι Mercedes CLA

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes βγάζει επίσημες φωτογραφίες της CLA στην Ιρλανδία, αλλά δεν ήταν τόσο προσεκτική και ένας φωτογραφικός φακός, όχι δικός της, έβγαλε και αυτός φωτογραφίες της sedan-coupe έκδοσης της νέας A-Class.

Σε σχέση με το πρωτότυπο Mercedes Concept Style Coupe, έχει χάσει όλα εκείνα τα φουτουριστικά στοιχεία και το μικρό τετραθέσιο coupe, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mercedes στη πόλη Kecskemet στην Ουγγαρία. Θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα MFA, στην ίδια δηλαδή που έχει χρησιμοποιηθεί και στις νέες A-Class και B-Class. Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζεται και η νέα B-Class καθώς και το επόμενα μικρά αυτοκίνητα της.

Από πλευράς κινητήρων θα φορά τους ίδιους με αυτούς φοράνε οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 122 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 203 ίππων, ενώ θα υπάρχει και AMG έκδοση με τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 340 άλογα. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 1.800αρης απόδοσης 109 και 136 ίππων.

Η κίνηση θα μεταφέρεται στον μπροστά άξονα, αλλά θα υπάρχει διαθέσιμο και σύστημα τετρακίνησης. Σε ότι αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων θα υπάρχει ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και το 7-τάχυτο 7G-DCT διπλού συμπλέκτη. Ντεμπούτο θα κάνει το 2013.

[Πηγή: Spiegel]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...