Σε μετακινούμενος στέκι αγοραίου έρωτα στο οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το αζημίωτο αλλοδαπές έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τροχόσπιτο το οποίο οι υπεύθυνοι του κυκλώματος το μεταφέρουν κάθε δυο με τρεις ημέρες σε διαφορετικό σημείο.

Το τροχόσπιτο αφήνεται σε σημεία όπου υπάρχουν αλάνες ή εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και για ένα περίπου εικοσιτετράωρα οι μεταφορείς του απλά παρακολουθούν κατά πόσο έχει προκαλέσει την παραμικρή υποψία και αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις .

Όταν διαπιστώσουν πως δεν κινδυνεύουν είτε από κάποιον περίεργο κάτοικο είτε από κάποιο έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας δίνουν το πράσινο φως για την εφαρμογή του σχεδίου μετατροπής του σε σπίτι του σεξ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» ήδη το τροχόσπιτο με τις αλλοδαπές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους το επιθυμούν, έχει κάνει στάση στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου (στον χώρο κοντά στο πρώην Λούνα Πάρκ), στην περιοχή της Αρόης και στην παραλία, όπου μετά από δυο ημέρες «αδράνειας» αποκτούσε ξαφνικά ζωή.

Πηγές του «Kόσμου» κάνουν λόγο για αλλοδαπές οι οποίες κατάγονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και οι οποίες δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν πως πίσω από το σκηνικό που έχει στηθεί κρύβεται μαφία ανατολικής χώρας που ενεργοποιείται στο χώρο του αγοραίου έρωτα και έχει σχέση με κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός.

Μπορεί να διανύουμε ημέρες κρίσης, φαίνεται όμως πως η παράνομη πορνεία στην Πάτρα, «αντέχει». Ακόμη και νοικοκυρές… προσφέρουν το κορμί τους (με το αζημίωτο) ή και εργαζόμενες σε σπίτια ή γυναίκες του «μεροκάματου» που με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν χαρτζιλίκι (κυρίως από ηλικιωμένους… «εραστές»)! Όσο για τις Αφρικανές, πλέον συνοδεύονται σε κάθε κίνησή τους από ομοεθνείς τους. Τις μεταφέρουν με αυτοκίνητα στις διάφορες «πιάτσες» και στη συνέχεια «παρακολουθούν» κάθε κίνησή τους!

[Πηγή: Dele | Thanks for the tip, Μπάμπη]