Video: Αυτή η 102-χρονη έχει οδηγήσει όσο κανείς άλλος άνθρωπος πάνω στη Γη

Σχετικά άρθρα

Γνώρισε την Margaret Dunning, μια 102-χρονη η οποία οδηγεί από τα 12 της, κάνοντας την, τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει όσο κανένας άλλος πάνω στη Γη. Πήρε το δίπλωμα της στα 12 της, και οδηγεί εδώ και 94 χρόνια, αφού ξεκίνησε να οδηγεί από τα οκτώ της.

Έχει στη κατοχή της ένα Packard 740 82 ετών, αφού το αγόρασε το 1949, και μάλιστα αλλάζει μόνη της τα μπουζί και τα λάδια του αυτοκινήτου όταν χρειαστεί. Η Dunning έμαθε να οδηγεί μέσα στη φάρμα του πατέρα της, και στη συνέχεια έγινε αυτοδημιούργητη. Ξεκίνησε να δουλεύει σε μια εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών, στη συνέχεια έγινε ταμίας μιας τράπεζας, ενώ το 1947 άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, το οποίο με την πάροδο των ετών μεγάλωσε, έγινε πολυκατάστημα και τελικά πουλήθηκε το 1968.

Στη πόλη που μεγάλωσε, στο Plymouth του Michigan, έχει χαρίσει αρκετά χρήματα, αρχικά στο μουσείο κοινωνίας της πόλης, ενώ αργότερα, έδωσε 1 εκατ. δολάρια ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος που θα στεγάζει αρκετά αναμνηστικά του Abraham Lincoln.

Δεν παντρεύτηκε ποτέ και το αυτοκίνητο της το αγόρασε το 1949. Με αυτό έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία όπως το Concours D’Elegance στο Pebble Beach. Το έχει συντηρημένο σε άριστη κατάσταση και το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί κανονικά. Petrolhead γιαγιά που όλοι θα θέλαμε να την γνωρίσουμε κάποια στιγμή να μας πει τις εμπειρίες της.

[Πηγή: Wikipedia, New York Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...